Litt om vår historie

Automatgirkasser er forståelig nok vårt hovedprodukt. Det hele startet i 1989 da girkassen i min egen bil havarerte. Som mange mennesker kjenner til så kan livet være ganske underfundig, og det som skjer kan virke som rene tilfeldigheter.

Rats-Bentley

Vår hovedbygning, Automatgearhuset ''Høna'' med en ferdig reparert Bentley Arnage T .

Det var skralt med penger den gangen, men heldigvis desto mer av nysgjerrighet og "gå på vilje" og famlende forsøkte jeg meg på min første automatgirkasse. Du kan sikkert tenke deg utfallet. Det ble ikke spesielt bra! Andre gangen jeg prøvde derimot, så gikk det bedre. Dermed så var jeg "hekta" og interessen for automatgirkasser ble bokstavlig talt uimotståelig. Jeg oppsøkte automatgirproblemer, tok på meg alt som dukket opp, og av en eller annen grunn så var det alltid arbeid å få. Det ble mye kveldsjobbing den gangen siden jeg hadde full jobb på dagtid. Så fikk jeg redusert den fulle jobben til halv, og med halv jobb i 14 dager og automater så mye jeg orket, ofte til klokken 3 på nettene, så besluttet jeg å kutte ut mitt faste arbeid. Så ble det plutselig alvor. Nå var jeg helt alene, ikke redd, men ivrig og lykkelig uvitende om alt som lå foran meg.

Det har vært noen helt fantastiske år hvor mye har skjedd. Mye skulle også læres. Som "ufaglært i det meste" så var det ikke bare girkasser som skulle forstås, det var jo dette med å drive forretning som også skulle fungere. Det ble rett og slett overveldende etter hvert, og jeg trengte hjelp. Håkon Jørgensen ble min første ansatte. Heldigvis får jeg si. Han var et svært viktig valg. Inspirerende, selvstendig, dyktig, og en god representant for hva vi ønsket å stå for.

For å gjøre en lang historie litt kortere, vi har ekspandert i takt med behovet, og vi er i dag 11 ansatte fordelt på 10 årsverk. Vi reparerer mange hundre gir i året, samt at vi i tillegg tar service på gir, som oljeskift og flushing. Det er også mange diagnoser og delreparasjoner. Det er ikke alltid man trenger en full overhaling.

Vi er kvalitetsbevisste, og er alltid på jakt etter bedre løsninger og produkter slik at vi kan bli enda tryggere på de produktene vi leverer. Vi ønsker å bekrefte kvaliteten på våre produkter ved å gi deg som kunde gode garntibetingelser. Derfor blir de aller fleste av våre produkter levert med 2 års garanti. Vi har som hovedmålsetting å prøve å gjøre de fleste "til lags". Som naturlig er, vil vi strekke oss ekstra langt for de som opplever at ting ikke fungerer som det skal. Nettopp fordi at disse menneskene blir våre beste ambassadører når de blir skikkelig behandlet.

Ole Ringstad.

Følg oss på FacebookFølg oss på Instagram