Convertere

Convertere har av og til vært et problem. Det har ikke vært tilgangen av disse som har bydd på problemer, men kvaliteten.

Buckeye Presision i Coshocton Ohio U.S.A. tror jeg er den femte leverandøren av convertere til oss. Vi har i alle år vært på jakt etter noen som kan produsere gode convertere til oss, hvor de går god for dette ved å gi oss en god garanti. Nå er det jo slik med convertere som så mye annen mekanikk som blir masseprodusert at muligheten for feil og feilproduksjon kan og vil oppstå. Vi vet at reklamasjoner ikke kan elimineres helt, så derfor blir poenget at vi ønsker å bli tatt vare på når noe går galt. Dette gjør Buckeye Precision bedre enn noen annen converter-leverandør vi har hatt med å gjøre så langt. I ettertid har vi forstått at de fleste av converter produsentene tenker mest på priskonkurannse, og ikke på kvaliteten i selve produktet. Buckeye Precision selger convertere til oss som er 2 til 3 ganger så kostbare som konkurrentenes. Dette betyr egentlig ikke så mye når vi vet at noen tar ansvaret når det går galt. Erstatningen av selve converteren kan være bagatellmessig i forhold til de skadene man kan få i selve gearkassen ved et eventuelt ras.

Buckeye Precision bruker vi til alle race/hi-performance girkasser, eller på gir hvor man ønsker custom-mål og specs/stallspeed.

Til ''vanlige'' girkasser bruker vi også andre leverandører, og vi kan tilby convertere til alle typer automatgir. Ofte også i forbedrede versjoner i forhold til den originale.

Ta kontakt for mer informasjon!

converter

Buckeye Precision converter til Ford 4R100/E4OD

converter

Et skikkelig kvalitetsprodukt!
Følg oss på FacebookFølg oss på Instagram