ford

Girkasser Ford

4R100

Dette giret finner man i Ford Econoline, Excursion, F350 osv. I en videreutvikling av det velkjente E4OD giret som satt i Ford fra 80-tallet. Et veldig holdbart gir med de rette oppgraderingene. Kjente svakheter originalt er converter, sprager og accumulator ventiler som setter seg fast. Ved overhaling av disse monterer vi alltid shift-kit og andre mindre oppgraderinger. Vi tilbyr ulike convertere til ulike formål, og denne bør oppgraderes om man ønsker å øke effekten i motoren.

Ta kontakt for mer informasjon.

5R110

Etterkommeren til 4R100. 5-trinns gir som sitter i nyere Ford Econoline osv. Også et veldig sterkt gir, men vi har sett flere havarier. Forsterkes alltid ved overhaling. Ta kontakt for mer informasjon!

CFT-23

Dette er et ZF utviklet CVT gir. Finnes i blant annet Ford Focus/C-Max fra 2002 til 2006. Ford kjøpte ut giret før det var ferdig utviklet, og dette har vist seg å være et veldig problematisk gir med begrenset deletilgang. Vanlige problemer er converterhavari, knekte fjærer i oljepumpe og slitasje i ventilhus. Man bør tenke seg godt om før man kjøper bil med denne girkassen, da det er svært sannsynlig at man vil oppleve problemer med dette.

Følg oss på FacebookFølg oss på Instagram